DIVENDRES 19 GENER

Campionat de futbolí. 18 h. Can Martinet. Campionat gratuït amb inscripció prèvia. És necessita un mínim de 8 parelles per dur-lo a terme. Premi: Sopar per a dues persones en un establiment
del poble.

DISSABTE 20 GENER

2n Torneig de dòmino. 9 h. Envelat Municipal. Preinscripció prèvia al telèfon 659.48.89.31 o al correu electrònic arinsbcn@gmail.com abans de dijous 18 de gener. Preu: 20 € persona amb esmorzar inclòs (40 € parella).

Botifarrada popular. 10 h. Cal Conde. La Penya Barcelonista de Cabrera ens ofereix esmorzar de botifarra i pa amb tomàquet. Preu 5 € (Gratuït per als socis de la Penya Barcelonista).

Bicicletada popular. 11 h. Des de la Plaça de l’Ajuntament i a diversos indrets del poble.

Matí esportiu pels carrers del poble amb la col·laboració del Club Ciclista Bike Burriac. No us oblideu de portar el casc i les proteccions de seguretat adients.

Concert de l’Escola de Música 12 h. Església. Els alumnes de l’escola de música de Cabrera de Mar (EM.CAB) ens oferiran un concert on participaran el cor infantil i Cor Gospel, dirigits per Teresa de la Torre. Els conjunts instrumentals d’alumnes dirigits per Aitor Franch, Marcel Dalmau i una orquestra de Cambra dirigida per Cristina Serra.

Convidada dels Senyors de Burriac 17 h. Des de la Plaça de l’Ajuntament i per diversos indrets del poble. Els gegants Pere Joan Ferrer i Elionor de Sarriera amb els nans Tragèdia i Comèdia, acompanyats pels flabiolaires han convidat als gegants de Tàrrega que vindran a ballar pels carrers i places del poble. A la plaça de l’Església hi haurà xocolatada a càrrec de Cabrera Solidària i un concert infantil amb el grup Ambauka, que ha estat present aquest any a la festa dels supers. RECORREGUT: Plaça de l’Ajuntament, Av. Pare Jaume Català, Riera, Carrer Girona, Riera, carreró, Avinguda Pare Jaume Català, Carrer d’Anselm Clavé i plaça de l’Església.

Presentació de la Guia d’Elements històrics de l’església. 19.30 h. Església. A càrrec de David Farell i Jaume Molinas.

DIUMENGE 21 GENER

Competició d’Agility (Lliga Catalana). De 9 a 19 h. Camp Municipal d’Esports. Competició puntuable per la lliga catalana d’agility en totes les seves categories. Ho organitza: Club d’agility Canic.

2H Resistència Bike Burriac. 10 h. Font Picant Cabrera de Mar. Sortida de la 1a edició de 2 hores de resistència de btt. La resistència tracta de donar el màxim de voltes a un circuit per l’entorn de la Font Picant amb participació individual o per parelles. Inscripcions i més informació a: http://bikeburriac.blogspot.com.es.

Unitat mòbil del Banc de Sang i teixits. De 10 a 14 h. Plaça de la Fàbrica.

Missa solemne. 12 h. Església. Moment solemne i cerimoniós de la festa amb l’ofici dedicat a Sant Vicenç.

Sardanes. A continuació. Plaça de l’Església. Ballada de Sardanes amb la Cobla Principal de Llobregat.

Gimcana. 17 h. Des de la Plaça de l’Ajuntament i a diversos indrets del poble. Les associacions de Cabrera han preparat unes proves que els participants hauran de superar. Hi haurà un obsequi per a tots els participants.

A toc de foc! 19.30 h. Des de la plaça de l’Església i pels carrers del poble. Els Diables Macabres i els tabalers ens acompanyaran  fins a la plaça Nova a ritme de tabal on podrem gaudir d’un espectacle pirotècnic. RECORREGUT: Plaça de l’Església, Carrer d’Anselm Clavé, Avinguda Pare Jaume Català fins la Plaça Nova.

Aquelarre. A continuació. Plaça Nova. Com a cloenda, què millor que un espectacle pirotècnic a càrrec dels Diables Macabres que donarà per tancada la Festa Major de Sant Vicenç. Cal que us protegiu amb roba de cotó, preferiblement vella, amb mànigues, pantalons llargs i Barret.

Informació

Població
Cabrera de Mar
Activitat
Festa Major Infantil
Data
Divendres, 19-1-18
Diumenge, 21-1-18

Deixa un comentari