L’associació Centre de Formació i Prevenció us convida a la festa en motiu del seu 40è aniversari.

Entitat d’iniciativa social que ha participat des de 1979, any de la constitució dels primers Ajuntaments elegits democràticament, en programes d’atenció especialitzada en col·lectius en risc d’exclusió social a la comarca del Maresme.

Volem celebrar aquests 40 anys d’exercici amb els principals actors en la nostra singladura: ciutadania, entitats i amics. Un dia ple d’activitats per compartir tants anys de treball comunitari disposant sempre l’atenció centrada en la persona.

Els actes s’iniciaran a les 11 h, amb un passa carrers del Projecte Mil Caps de Marcel·lí Antúnez, antic membre de la Fura dels Baus, amb la Fundació Setba i amenitzat per la música de Bandarra La Llàntia, al carrer Jaume Ibran, 10.

El recorregut finalitzarà a les 12.30 h, a la Plaça de l’Ajuntament, on tindrà lloc una arrossada popular. La celebració seguirà fins la tarda amb concerts a la Plaça de l’Ajuntament de Mataró. Gaudirem de la rumba d’Òscar Torres Trio (A les 16.00 h) i de les mítiques versions  d’Hotel Cochambre (A les 17.30 h), amb servei de bar i un ambient festiu per aquesta celebració tan especial.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Festes
Data
Dissabte, 23-11-19
Hora
11:00
Adreça
Pl. de l'Ajuntament

Deixa un comentari