L’Associació Contra el Càncer al Maresme impulsa la 1ª Pedalada Ciclista Solidària Contra el Càncer.

 

L’Associació Contra el Càncer al Maresme impulsa una passejada ciclista solidària adreçada a tots els públics amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Còlon.

El Càncer de Còlon és el tumor de més incidència en homes i dones a Catalunya amb 6.458 nous casos diagnosticats l’últim any.

El recorregut serà d’uns 9,5 km aproximadament en bicicleta per la ciutat de Mataró i tant petits com grans podran gaudir d’una sortida solidària.

A més, el Dr. Òscar Estrada oferirà una conferència sobre la prevenció, detecció precoç i evolució de la cirurgia en els darrers anys. La conferència tindrà lloc a la seu de l’Associació Contra el Càncer al Maresme.

Des de l’Associació es sol·licita la col·laboració ciutadana per aconseguir la màxima visibilitat de l’acció i que el màxim de persones puguin participar-hi.

Les inscripcions estaran obertes fins l’1 d’abril i es pot realitzar o presencial a la seu de l’Associació o bé online a bit.ly/PedaladaContraelCàncer .

L’acció ha estat patrocinada per Gescobar Assessors i consultors i ILIA Consulting. A més, l’Associació ha comptat amb el suport de l’ajuntament de Mataró i el Consorci Sanitari del Maresme. I la col·laboració de BACC, NEM, Caprabo, C.Mataró, Consell Esportiu del Maresme, Solan de Cabrasi SERHS Food.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Cursa
Data
Diumenge, 3-4-22
Hora
10
Preu
Adults: 10,48 €. Fins a 12 anys: 5,36 €
Adreça
Nou Parc Central de Mataró

Deixa un comentari