El Museu presenta l’obra de Joan Barbarà
La mostra s’inaugura aquest divendres 3 de juliol, a l’exterior de Can Caralt
Es tracta d’una exposició de pintura i escultura de Joan Barbarà (Barcelona 1927-2013). La inauguració es farà aquest divendres 3 de juliol a les 19.30 hores. Per evitar possibles contagis, serà a l’exterior del museu amb aforament limitat i manteniment de les mesures de seguretat. Es pot visitar del 3 de juliol al 20 de setembre; a l’agost, el Museu romandrà tancat.
Amb aquesta mostra, el Museu recordarà la figura cabdal en el món artístic de Joan Barbarà, un artista total que es va desenvolupar amb excel·lència pel camp de la pintura, dibuix, bibliofília i calcografia, on va aconseguir la categoria de mestre gravador.

Joan Barbarà presenta una obra profunda, de sensibilitat extrema, que denota els seus grans coneixements tècnics al servei d´una intensa creativitat. Coneixedor de l’estil clàssic ha anat evolucionant cap a un estil personal propi. Les textures de les seves obres aconseguides amb la pintura, el gravat, la fusta o el collage combinats entre si creen l’atmòsfera de les seves respostes plàstiques amb una delicada bellesa.

És evident la influència de les avantguardes sempre però amb una forta base d’ofici i una gran independència estètica, on profunditza en la interpretació des de la pròpia experiència creativa. Un artista vertader, autèntic, irònic, bohemi, metòdic i perfeccionista que ha calat profundament, amb tot el reconeixement dins del món professional.

Informació

Població
Sant Andreu de Llavaneres
Activitat
Exposició
Data
Divendres, 3-7-20
Diumenge, 20-9-20
Preu
Gratuït
Adreça
Museu-Arxiu de Llavaneres. Can Caralt Carretera de Sant Vicenç, 14

Deixa un comentari