Publicat el 12/10/2019

El passat 8 d’octubre es va fer el sorteig públic amb el qual s’han escollit les persones que, a títol individual, representaran la ciutadania al Consell de la Vila durant el mandat 2019-2023. L’Ajuntament es posarà en contacte amb cadascuna d’elles per comunicar-los-ho.

Són deu les persones escollides: cinc com a titulars i les altres cinc com a suplents. Totes representen cinc grups d’edat diferents. Per tant, s’han fet cinc sortejos per escollir la persona titular i la suplent de cada franja d’edat: de 16 a 27 anys; de 28 a 37; de 38 a 47; de 48 a 57; i de 58 anys o més.

Totes les persones que han entrat en el sorteig s’hi havien inscrit prèviament, amb la intenció de formar part del màxim òrgan de participació ciutadana de la vila. Aquest cop s’hi havien apuntat 52 persones, que són deu més que les que ho havien fet en l’anterior sorteig. La franja d’edat amb més inscripcions és la de 58 anys o més.

Consell de la Vila

El Consell de la Vila és un òrgan permanent de participació ciutadana, de caràcter consultiu. En formen part ciutadans i ciutadanes a títol individual, membres d’entitats, dels partits amb representació al Ple municipal i càrrecs electes.

A banda de les persones que constitueixen el Consell de la Vila, qualsevol ciutadà o ciutadana empadronat al Masnou pot proposar temes perquè siguin inclosos a l’ordre del dia de les sessions d’aquest òrgan. Se’n convoquen dues d’ordinàries cada any i se’n poden celebrar d’addicionals.

Amb aquest sorteig es culmina la renovació del Consell de la Vila, tal com pertoca per haver-se iniciat el mandat 2019-2023. De fet, el passat 6 de setembre es va fer el sorteig per designar les entitats que formen part d’aquest òrgan durant aquest mandat, seleccionades en dues categories: veïnals, d’una banda, i d’altres àmbits, de l’altra.

Per demanar més informació sobre el Consell de la Vila, cal escriure un correu electrònic a l’adreça: participaciociutadana@elmasnou.cat.

Deixa un comentari