Publicat el 10/03/2016

Des que van posar en marxa el projecte el 2015 amb l’objectiu de promoure la formació, fomentar el lleure i oferir als joves l’oportunitat d’aprendre amb metodologia 100% participativa, l’Escola de Monitors no ha deixat de rebre sol·licituds per a cursar cursos de monitors i directors de lleure i, a hores d’ara, molts nois i noies ja han pogut desenvolupar les seves iniciatives, des d’activitats relacionades amb la integració social, plataformes turístiques i fins i tot casals d’estiu amb components històrics.
I és que es tracta de l’única escola de monitors amb formació en lleure amb mòduls artístics i d’aplicació al turisme. 
“S’ha dissenyat un programa formatiu on es desenvolupem i enforteixen les capacitats personals i professionals de cada jove, aconseguint la millor versió de cada un d’ells”, comenta Anaïs Fuentes, directora de l’Escola de Monitors, qui afegeix que “volem ser el Harward del lleure a Catalunya”

El centre educatiu basa la seva metodologia en l’aprenentatge per competències emprenedores on els estudiants realitzen presentacions en públic, treballs en equip mitjançant discussió de casos i problemàtiques del lleure. Compta amb professors experts en formació, el 80% d’ells amb estudis de grau de màster o superior. A més, disposa d’espais propis com Topcolònies English Summer o l’Escola d’Emprenedors on els estudiants podran realitzar les seves pràctiques mitjançant conveni. Al finalitzar el curs, els alumnes obtenen una titulació homologada i atorgada per la Generalitat de Catalunya.

L’entitat, constituïda a Barcelona per professionals de l’àmbit de la docència, l’oci i  el món de l’empresa, compta amb el suport d’Ajuntaments, associacions professionalsi organismes de lleure per a la creació dels cursos en àmbit local i la promoció de la formació per a joves, entre els que destaquen Topcolònies, Student-Pass i The Other School.

Més informació – http://escolademonitors.com/ 

Deixa un comentari