Publicat el 08/04/2016

El procés del Pressupost Participatiu que va iniciar l´Ajuntament d´Argentona a principis d´aquest 2016 ha recollit més de 250 propostes de ciutadans i entitats per tal de definir el destí de 500.000 euros del proper pressupost municipal.

En els propers dies l´Ajuntament organitzarà unes taules ciutadanes que es reuniran a partir del maig i que serviran per debatre, prioritzar i seleccionar les propostes. La llista final se sotmetrà al setembre a una consulta ciutadana en què hi podran participar tots els empadronats al municipi majors de 16 anys.

Els projectes o iniciatives més repetits per la ciutadania són l´arranjament de places públiques i zones de joc infantil, la coberta de la piscina municipal, la millora de la riera d´Argentona i d´altres espais verds de l´entorn del municipi, així com nous espais per a dinamitzar activitats educatives, culturals i artístiques.

COM PARTICIPAR A LES TAULES DE DEBAT
L´Ajuntament d´Argentona convida a la ciutadania i representants del teixit associatiu a participar en les taules de debat que seleccionaran les propostes finalistes d´aquest procés participatiu. S´ha obert un formulari online: http://argentona.cat/formulari.php?id=34628, per tal que tots aquells que ho vulguin puguin formalitzar la seva inscripció als grups de treball i tancar les sessions adaptant-les a la disponibilitat horària dels i les participants.

Per a més informació podeu adreçar-vos a la regidoria de Participació Ciutadana trucant al 937974900 o enviant un correu electrònic a participacio@argentona.cat.

Deixa un comentari