Publicat el 22/09/2020

Prop d’una setantena de voluntaris van participar en aquesta acció de sensibilització ambiental

Els grups de voluntaris que van participar aquest dissabte a la jornada Let’s Clean Europe, organitzada per l’Ajuntament d’Argentona, a més dels Burriac Runners del grup de muntanya, Consell per la República i Fridays for Future, van recollir un total de 1.680 quilos de residus i deixalles a boscos i zones verdes a l’entorn d’Argentona. Més de la meitat van correspondre a runa i gairebé una quarta part a rebuig.
Aquesta iniciativa europea de sensibilització ambiental, conservació i neteja dels nostres boscos i entorn natural, i a la qual Argentona s’hi adhereix des de fa diverses edicions, es va desenvolupar amb normalitat i seguint les mesures de prevenció a causa del context de crisi sanitària. Tots els residus es van anar portant en vehicle fins a la deixalleria municipal, per tal de dipositar-los als contenidors corresponents.

 Let’s Clean Europe
És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 

Deixa un comentari