Publicat el 03/09/2022

El Teatre Principal ha anunciat i presentat la nova programació d’aquesta temporada de tardor, des del proper diumenge 18 de setembre fins al 18 de desembre

 

 

Ja es pot descarregar la nova programació (en format PDF) al mòbil o consultar tota la informació i comprar entrades de tots els espectacles a la pàgina web del teatre (www.teatreprincipal.cat).

La temporada arrenca el diumenge 18 de setembre amb Les Bones Intencions una obra interpretada per Míriam Iscla i Joan Negrié. Aquesta serà una de les dues obres de teatre per adults que es podran veure aquesta temporada, l’altre serà a finals d’octubreMonopoli, text guanyador del combat de dramatúrgia de Temporada Alta 2020 i interpretat per Sara Espígul i Eduard Buch.

La programació proposa tres concerts ben diferents, a l’octubre un de música clàssica amb Nexus Piano Duo, el novembre un del tot innovador, format per un quartet de corda i una bateria, ells són els Northern Cellos, i el desembre que tancant aquesta temporada, es presentarà un concert de Nadal, a ritme de swing, de la mà de Swing Engine.

A finals del mes de novembre dues companyies de dansa contemporània visitaran Arenys amb el seu espectacle produït conjuntament El Fil del Silenci.

La programació per públic familiar inclou, per les tardes de diumenge, quatre propostes: 
– Sopa de Pedres,
– L’Arc de Sant Martí i la Lluna,
– La Motxilla de l’Ada, i
– Amb P de Pallaso
,
quatre espectacles ben diversos i molt interessants.

Finalment, no hi falten les retransmissions, en directe via satèl·lit, amb tres òperes i tres ballets des de la Royal Opera House de Londres, amb títols com: Madama ButterflyAidaMayerling… i alguns més que podreu descobrir en aquesta programació.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Mar

 

Deixa un comentari