Publicat el 19/07/2019

Aquest servei del Consell Comarcal del Maresme, estarà disponible a Cabrera de Mar els dimarts

Els 25 municipis de menys de 20.000 habitants del Maresme ja tenen la possibilitat d’accedir a l’Oficina Itinerant d’Atenció a la Vulnerabilitat Energètica creada des del Consell Comarcal. Aquest servei té un doble objectiu: defensar els drets de les persones davant de les companyies energètiques i impulsar actuacions a les llars que contribueixin a fer-les més eficients energèticament. I es que, el cost de l’energia i la manca d’eficiència energètica aboca a moltes persones a una situació de vulnerabilitat a l’hora de mantenir les seves llars en unes condicions adequades de temperatura.

Quan arriba un usuari, des de l’oficina es realitza una diagnosi de la despesa, costums i hàbits energètics de la unitat familiar i, en funció de la situació, estableix un pla d’actuació.

La primera jornada de l’Oficina Itinerant d’Atenció a la Vulnerabilitat Energètica a Cabrera de Mar serà aquest proper 16 de juliol de 9 a 14 h als serveis socials municipals. El servei estarà disponible a la localitat els dimarts. Per a ser atesos és necessari demanar cita prèvia.

Deixa un comentari