Publicat el 04/10/2019

L’economia circular és l’estratègia empresarial que té per objectiu reduir tant l’entrada de matèria primera com la producció de deixalles, tancant així el flux econòmic i ecològic dels recursos. L’objectiu és aconseguir, d’aquesta manera, reduir la producció de deixalles i optimitzar els materials de producció. Sobre aquesta base aquest mes d’octubre s’inicia el projecte Simbiosi Industrial de Quatre Ribes, la xarxa supramu­nicipal de promoció econò­mica de la que participen conjuntament Cabrera de Mar, Argentona, Dosrius i Òrrius.

El projecte s’iniciarà amb una diagnosi destinada a identificar les empreses que més destaquin pel que fa a la utilització de recursos i la creació de residus. D’aquesta manera, es realitzaran reunions i auditories per tal de disposar d’un diagnòstic i un pla d’acció per a fer possible la transició a un model més circular.

La voluntat última és aconseguir assolir un ús més eficient dels recursos alhora que es desenvolupen noves oportunitats de negoci i es creen nous llocs de treball.

Deixa un comentari