Publicat el 22/09/2016

Al llarg dels darrers mesos el Castell de Burriac ha estat objecte de diferents actuacions destinades, en la seva major part, a millorar l´accés a la zona i a facilitar la visita d´aquesta part destacada del patrimoni cabrerenc. En total la inversió municipal ha assolit els 9.000 € que s´ha completat amb els 4.000 € destinats per la Diputació de Barcelona en la col·locació de rètols indicadors de direcció.

Les obres desenvolupades han permès la pavimentació del camí fins l’última rampa important del castell; l´arranjament dels esglaons de pedra del recinte de la zona de la senyera i la instal·lació de baranes de ferro i fusta a les escales interiors, com també la instal·lació de 4 rètols informatius a l´interior del castell.

D’altra banda, ja es planteja una segona fase de millora de l´espai que suposarà continuar amb la pavimentació del camí, l´arranjament d´esglaons del recinte, la col·locació de baranes, la desbrossada de l´entorn del castell, la retirada de residus, la reparació de diferents desperfectes i la neteja de grafits. 

Deixa un comentari