Publicat el 21/08/2020

Un any més, el concurs ArTardor presenta quatre categories artístiques: pintura, escultura, fotografia i vídeo

Fins al 4 d’octubre hi ha temps per presentar els treballs originals que vulguin participar en l’edició 2020 del concurs ArTardor, les bases del qual ja estan publicades al web municipal. Un any més, el concurs ArTardor presenta quatre categories artístiques: pintura, escultura, fotografia i vídeo. Cada categoria compta amb un primer premi de 400 € i un segon de 200 €, sumant un total de 2400 € en premis.

L’objectiu del concurs és el de fomentar la creació artística. Per aquest motiu, la participació a l’ArTardor en les quatre categories està oberta a qualsevol persona major de 18 anys, sempre que no hagi obtingut dos premis consecutius en les dues edicions anteriors del concurs. Les persones que es troben en aquesta circumstància poden, si ho desitgen, formar part del jurat.

Per participar en el concurs caldrà emplenarel formulari d’inscripció que es troba publicat al web municipal: https://premiademar.cat/

El lliurament de premis es durà a terme coincidint amb els actes de l’ArTardor el 17 d’octubre a les 20 h.
Aquell dia totes les obres presentades es podran veure exposades a les carpes que s’ubicaran al carrer de Sant Antoni.  Passada l’activitat, les obres estaran exposades a la sala PremiArt (carrer Sant Antoni, 3) del 19 al 25 d’octubre. Les fotografies, a més, s’exposaran també a la biblioteca municipal Martí Rosselló i Lloveras.

 

Deixa un comentari