Publicat el 15/07/2020

Des de l’Ajuntament s’insisteix a la població a mantenir les mesures de seguretat sanitària i recorda l’obligatorietat de portar la mascareta

L’Ajuntament d’Argentona informa que aquest dimecres s’ha confirmat un nou positiu per coronavirus entre els membres d’una família del municipi. Després de les proves realitzades en les darreres hores, es comptabilitzen a data d’avui un total de quatre positius al municipi, més un altre que viu fora d’Argentona.
La resta de contactes directes que es van relacionar amb les persones contagiades han donat negatiu en el test.
Les persones afectades es troben en situació d’aïllament i confinament als seus respectius domicilis, tal i com estableixen els protocols d’actuació. L’origen d’aquest contagi s’hauria produït en una reunió familiar i tot indica que la cadena de contagi estaria controlada.

Mascareta, rentat de mans i distanciament
Amb tot, des de l’Ajuntament s’insisteix a la població a mantenir la màxima prudència i prendre totes les mesures de seguretat i protecció sanitària. I subratlla la importància del rentat de mans i el distanciament físic, així com l’obligatorietat en l’ús de la mascareta.
En aquest sentit, recorda que des de les autoritats i la Policia Local ja s’han interposat diverses sancions per l’incompliment d’aquesta norma, així com per la no aplicació dels protocols per part de diversos establiments o locals de restauració.

 

Deixa un comentari