Publicat el 01/02/2021

Si identifiqueu a persones o a grups d’individus que intenten recollir el material dels contenidors sense anar degudament identificats com a membres de la Fundació Humana, cal que ho poseu en coneixement de la Policia Local o de l’Ajuntament

La Fundació Humana -organització que promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper- ha alertat i ha posat en coneixement de l’Ajuntament de Dosrius que al llarg dels darrers mesos s’estan produint diferents actes de vandalisme en els contenidors que aquesta entitat té distribuïts arreu del municipi. En concret, s’ha pogut observar que diferents persones accedeixen a aquests contenidors per a robar, presumptament, el material tèxtil que hi ha en el seu interior i que és el resultat de les donacions que fan els veïns i veïnes.
Per a dur a terme aquests furts els responsables aboquen silicona o trenquen els cadenats, impedint que els treballadors de la Fundació Humana puguin accedir amb normalitat i dur a terme la recollida del material. Al mateix temps, això provoca que la població no pugui dipositar el tèxtil a l’interior del contenidor i que aquest material quedi abocat a l’exterior del contenidor.

Amb tot, ja s’ha pogut identificar algun dels vehicles utilitzats per als presumptes responsables d’aquests actes vandàlics i ja s’ha interposat una denúncia al cos de Mossos d’Esquadra. Per tot plegat, el consistori apel·la a la col·laboració ciutadana i demana als veïns i veïnes que si identifiquen a persones o a grups d’individus que intenten recollir el material dels contenidors sense anar degudament identificats com a membres de la Fundació Humana, cal que ho poseu en coneixement de la Policia Local o del consistori.

 

Deixa un comentari