Publicat el 25/01/2023

XI temporada de música de l’Espai l’Amistat.

 

Ja són a la venda les entrades per la XI temporada de música de l’Espai l’Amistat. Podeu consultar-ne el preu i comprar-les als enllaços següents:

 

#blanc.

La pianista y compositora Laura Andrés ens presenta el seu primer treball discogràfic, un disc de piano, sensible i elegant en la línia de compositors “minimalistes” com Ludovico Einaudi o Yann Tiersen… La compositora ens interpel·la “Qui no ha tingut un moment en #blanc a la vida?”. En concert, la Laura ens presenta els temes de #blanc, i temes del seu nou àlbum, Kintsugi.

Entrades aquí.

 

El viatge de Till.

Les aventures, bromes i entremaliadures d’en Till (personatge inspirat en el personatge populars més estimats a Alemanya: Till Eulenspiegel) són l’excusa per iniciar, de la mà de Bcn Clarinet Players, un viatge ple de ritme i sonoritat per obres d’Strauss, Rossini, Iturralde i Bach, entre altres compositors.

Entrades aquí.

 

El to d’aquest terreny.

Concert d’homenatge a la cançó catalana de concert inspirada en la poesia modernista i noucentista dels grans escriptors: Apel·les Mestres, Tomàs Garcés i Josep Carner, entre d’altres, sense oblidar la figura del maresmenc Mossèn Pere Ribot, l’autor del deliciós poema “Aquarel·la del Montseny” musicat per Eduard Toldrà, un vers del qual dóna nom a aquest recital de Lied. És així com els compositors Joan Lamote de Grignon, de qui enguany hem celebrat el seu 150è aniversari, juntament amb el vilanoví Eduard Toldrà, són ambaixadors de la música per a cant i piano d’aquest terreny nostre, tot acolorint les seves excelses cançons amb el to i esperit dels poemes que el descriuen.

Entrades aquí.

Deixa un comentari