Publicat el 25/05/2019

L’Associació CinemArt de Pineda de Mar ha rodat a Canet escenes de SARA, un migmetratge basat en la Sara Llorens, un personatge il·lustre d’aquesta població

Per fer possible una part d’aquesta història, es va demanar la col·laboració, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, d’alguna entitat de Canet.  L’Associació de Dones Sàlvia hi ha col·laborat, participant en les escenes rodades a les Escales del Sant Crist, a la plaça Colomer i l’Odèon i també a la fàbrica Lloveras (casa Can Carbonell) i en una casa particular del carrer Abell. També els han donat suport des de l’Associació Cultural Plataforma Odèon i des de Ràdio Canet.

Tot i néixer a l’Argentina, la família Llorens era originària de Pineda. I aquí és on la Sara Llorens va arribar l’any 1885, de ben menuda i on amb els anys, va desenvolupar la seva carrera de mestra, escriptora i folklorista catalana. Casada amb Manuel Serra i Moret, polític català que fou alcalde de Pineda de Mar. SARA està dirigit per Marçal Mora i compta amb la col·laboraciódels ajuntaments de Pineda de Mar, Canet de Mar, Calella i Sant Pol.

Font: Web Ajuntament de Canet de Mar.

Deixa un comentari