Publicat el 03/11/2017

El passat 29 d’octubre va engegar la quarta Temporada de Clàssica al Teatre La Massa amb un concert dedicat a Mozart. Dissabte 30, a més a més, es van presentar els concerts de la temporada i també les obres de reforma del vestíbul del teatre.

En concret, pel que fa a la jornada del passat dissabte 30 d’octubre, al migdia, el Teatre La Massa va acollir l’acte de presentació de la nova Temporada de Clàssica del teatre vilassarenc que, per quart any consecutiu, acostarà la música clàssica més diversa al públic de Vilassar de Dalt.

L’acte va començar a l’exterior del teatre per tal de descobrir les obres de remodelació que s’han dut a terme al vestíbul del teatre. El regidor de cultura, Pau Morales, l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs i el president de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc, Toni Oliva, van donar la benvinguda als assistents.

Un cop a dins i després d’observar amb deteniment el nou espai d’entrada del teatre, dins la sala es van presentar els 7 concerts d’aquesta temporada. Josep Ferré, director de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat va ser l’encarregat de perfilar una programació que va des de Mozart fins a Beethoven passant per Txaikovsky, la música argentina, els clàssics catalans o Leonard Berstein. L’acte es va cloure amb una breu mostra musical a càrrec dels solistes Patrícia de No (flauta) i Gerard Claret (violí) que van interpretar, a l’escenari de La Massa, tres àries de La Flauta Màgica, de Mozart.

I precisament, també, Wolfgang Amadeus Mozart va ser el protagonista del concert d’obertura de la temporada el passat diumenge 29 d’octubre a la tarda. L’Orquestra Simfònica de Sant Cugat i els solistes Patrícia de No i Gerard Claret van repassar algunes de les peces més memorables del compositor austríac.

La propera cita amb la música clàssica al Teatre La Massa serà el 26 de novembre amb el Festival Txaikovsky.

Podeu consultar tota la programació a: http://www.teatrelamassa.cat/temporada-de-classica-2017-2018/

Deixa un comentari