Publicat el 10/03/2016

Endesa ha renovat recentment xarxa de mitjana tensió del municipi de Malgrat de Mar, al Maresme. Concretament, a la zona hotelera d’aquesta població, on s’ha soterrat un tram de línia aèria. Aquestes reformes milloren la distribució, la seguretat i la regularitat en la distribució i el bon subministrament a un total de 3.050 clients del municipi.

L’actuació ha consistit en el soterrament d’un tram de línia aèria de mitjana tensió a 25 kV, d’una llargada de 50 metres, situada a la zona l’hotelera de la població, concretament dins el recinte de l’Hotel Monteplaya, situat entre l’Avinguda Barcelona i el carrer Ausiàs March. També s’ha retirat un pal de fusta que formava part del tram aeri de la línia que s’ha substituït. Amb la reforma, s’han beneficiat 6 hotels de la zona, i d’aquesta manera s’ha millorat la qualitat i continuïtat del subministrament als seus clients d’aquesta àrea.  

Les reformes, que han suposat una inversió de 14.000 euros aportats íntegrament per la Companyia, s’han dut a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat de Mar i l’Hotel Monteplaya. Aquestes actuacions, s’inclouen en el marc de plans de manteniment de les instal·lacions amb els quals Endesa vetlla per mantenir i millorar un servei de qualitat per a tots els seus clients. 

Deixa un comentari