Publicat el 28/08/2015

 El proper dissabte dia 5 de setembre celebrarem l´onzena edició de la Festa Major de les curses de muntanya. Com sabeu ens agrada compartir-la no només amb corredors i el públic, sinó que també amb tants voluntaris es pugui. De fet la clau de l´èxit de les anteriors edicions ha estat poder compartir la cursa amb més de 250 voluntaris a cada edició.
Si voleu, encara hi sou a temps, doncs ens queden alguns lloc per cobrir, només cal que ompliu el formulari web
http://www.piri.cat/ o bé envieu un correu a voluntaris@burriacatac.cat


La cursa se celebrarà el proper 5 de setembre a les 21:30 hores. Amb un recorregut espectacular, els trailrunners faran els 21 kms (amb un desnivell acumulat de 2.200 metres) en un entorn immillorable i acompanyats pel caliu del públic que, un any més, estarà al costat dels atletes.
La principal novetat per aquest 2015 és que ja no es farà el sorteig per buscar el número de tall. Es respectarà el número d’inscrits i, en cas de baixes de darrera hora, se substituiran per rigorós ordre del dorsal immediatament posterior.
La cursa comença a la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i passa per dos municipis més, Cabrils i Cabrera per acabar a la platja.
Els federats hauran de pagar 25 euros i els no federats 35 euros; ja que necessiten una llicència temporal obligatòria.
El mateix dia de la Burriac ATAC!, a les 18.30 hores, se celebrarà la tradicional Marrec Atac. Una cursa no competitiva, per a infants de zero a 14 anys, que transcorrerà pels carrers de Vilassar de Mar. La inscripció es farà a travès del portal
www.apropat.cat, trobareu l´enllaç a l´apartat inscripcions Marrec ATAC! i costa 4 euros.
Un any més, el vessant solidari de la Marrec ATAC! és un plus més i tots els beneficis es destinaran a Càrites de Vilassar de Mar.
Organitza el Centre Excursionista Vilassar de Mar, el Piri.

Deixa un comentari