Publicat el 11/11/2021

L’actuació ha de permetre, entre altres beneficis, reduir el risc d’incendis forestals a la zona

Encara que en aquests moments sigui menor el risc d’incendis forestals, no es deixa de banda el manteniment de les zones boscoses i les tasques de prevenció.
D’aquesta manera aquests dies han començat diferents treballs que afecten la zona del camí de la Font Picant (concretament al bosc de Can Fermí, entre l’inici de la zona urbana de Can Canal, fins a tocar el camí de Burriac a la zona del poblat ibèric) i al turó de l’Infern, a la zona de Montcabrer, limitant amb el municipi de Cabrils.

L’actuació està impulsada des de l’Associació de Propietaris Forestals (APF) Serralada Litoral Central, que està formada pels propietaris forestals i els Ajuntaments de la part del Maresme sud, entre ells l’Ajuntament de Cabrera de Mar,i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.
Els treballs està previst que es desenvolupin al llarg d’un mes aproximadament, i suposaran la  neteja de vegetació del sotabosc, la retirada d’arbres morts i l’aclarida de capçades. Les feines seran realitzades per empreses forestals contractades per l’APF.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Cabrera de Mar

 

 

Deixa un comentari