En marxa les Jornades Gastronòmiques del Bolet al Maresme
Enguany, el bolet més gastronòmic estarà present a una quarantena de restaurants i establiments alimentaris.
El Consorci de Turisme i el Consell Comarcal, a través del projecte Productes de la Terra Maresme, han editat un opuscle promocional en el qual es poden veure les propostes gastronòmiques dels establiments participants.
També s’hi poden trobar 5 receptes facilitades pels restaurants L´Orquestra (Argentona), El Celler (Argentona), Can Baladia (Argentona), Fonda Marina (Montgat) i la de Josep Guàrdia i Joan Mestres (Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt).
Pel que fa als municipis participants són Arenys de Munt, Argentona, Cabrils, Caldes d´Estrac, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Montgat, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Vilassar de Dalt , Vilassar de Mar.