Publicat el 12/01/2021

Es poden fer els tràmits al web de l’ORGT, que també farà atenció presencial amb cita prèvia a l’oficina ubicada a l’Edifici Centre

Des del 7 de gener és oberta la nova oficina de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona al Masnou. L’Ajuntament, que n’ha delegat la gestió dels tributs municipals des d’aquest 2021, ha ubicat el servei a l’Edifici Centre.
Aquest dimarts, 12 de gener, han visitat la seu l’alcalde, Jaume Oliveras; acompanyat pels dos tinents d’alcalde Sílvia Folch i Ernest Suñé; així com per representants del consistori i de la Diputació de Barcelona.

Des de l’1 de gener de 2021, la ciutadania del Masnou ha de fer tots els tràmits que s’han delegat relacionats amb els tributs a través d’aquest organisme, ja sigui abonar o domiciliar rebuts, pagar sancions, sol·licitar bonificacions… Consulteu-ne el llistat amb tots els tràmits, al web: https://orgtn.diba.cat/ca/TramitsPagaments/Home/tramits.

Tot i que donada la situació actual es recomana fer els tràmits al través del seu web: https://orgtn.diba.cat/ca/Home/Index, també es fa atenció presencial amb cita prèvia a l’oficina ubicada a la primera planta de l’Edifici Centre (entrada per la porta del carrer d’Itàlia, 50). A més, des del web, s’ofereix un servei per rebre atenció telefònica.

Tràmits a través del web i atenció en línia
La pràctica totalitat dels tràmits es poden fer a través del web de l’ORGT (https://orgtn.diba.cat/ca/Home/Index). A la pàgina d’inici s’hi pot trobar una pestanya que permet seleccionar el municipi (l’organisme també s’encarrega de la gestió tributària de Montgat, Alella i Tiana). S’hi pot consultar, per tant, tota la informació relacionada amb la tributació i les sancions relacionades amb l’Ajuntament del Masnou. A la pàgina s’hi pot trobar, per exemple, el calendari fiscal, que es previst que s’enviï properament en format paper a tots els i les contribuents del Masnou.

Atenció presencial
L’atenció presencial es fa a l’oficina masnovina de l’ORGT de l’Edifici Centre. Per anar-hi és imprescindible sol·licitar cita prèvia per Internet, al mateix web de l’ORGT o trucant al número de telèfon 932 029 802.

Atenció telefònica
Des del web de l’ORGT també s’ofereix un servei per rebre atenció personalitzada  a distància. A través de l’opció “Vull que em truqueu per una gestió de tributs” es pot concertar cita prèvia per tal que el personal de l’oficina es posi en contacte amb la persona interessada en rebre assessorament telefònic sense necessitat de desplaçar-se.

L’Ajuntament del Masnou va aprovar la delegació a la Diputació de Barcelona de la pràctica totalitat de la gestió tributària en la sessió plenària extraordinària que va tenir lloc el 30 de setembre (http://elmasnou.cat/actualitat/noticies/el-ple-amplia-la-delegacio-de-la-gestio-i-recaptacio-dels-tributs-a-la-diputacio-de-barcelona).

 

 

Deixa un comentari