Publicat el 10/11/2021

La Regidoria de Medi Ambient ha posat en marxa una campanya per tornar a incidir en la conscienciació i sensibilització ciutadana per fomentar la millora de la recollida selectiva al municipi, que al 2020 va ser del 52,26%

La campanya compta amb els ajuts que Ecoembes i Ecovidrio destinen als ens locals i té com a objectius, fomentar la separació activa dels residus domèstics a les llars per incrementar el percentatge de recollida selectiva al municipi i persuadir als qui no reciclen perquè canviïn d’hàbits i col·laborin per un bé, el medi ambient, on tothom hi guanya.

La campanya consta de banderoles als fanals per arribar de forma visual a tota la ciutadania.
Aprofitant el disseny de la campanya creada amb els pressupostos participatius del 2020, busca reforçar els missatges de sensibilització sobre què passa quan es recicla en contraposició amb el que passa quan no es recicla.
Les banderoles tenen diferents fotografies sobre les conseqüències ambientals i econòmiques de reciclar o no reciclar, amb la finalitat de motivar i persuadir les persones perquè siguin responsables i reciclin.
Les banderoles estan fetes amb material tèxtil, sense PVC, i quan es reciclen no emeten clor. Les banderoles es poden reutilitzar i es tornaran a penjar en uns mesos.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari