Publicat el 13/06/2016

 

L’acte va fer-se el passat divendres 3 de juny i va comptar amb tres convidats internacionals, representants de tres projectes impactants i innovadors en l’àmbit de la mobilitat (Ferry, Hyperloop i Cotxes auto-conduïts), amb els quals es va voler generar un debat centrat en  la mobilitat i les infraestructures al Maresme. 
“Es vol proposar que la comarca torni a liderar la innovació en mobilitat, tal i com ja va fer amb la posada en marxa del primer ferrocarril de la Península o amb la primera autopista de l’Estat”, va declarar Josep-Lluís de Gabriel, President del BMBC. 

A banda de la trobada d’empresaris, també hi van assistir el president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Cabrera de Mar, Enric Mir, entre d’altres autoritats.
Es van presentar tres projectes de transport pioners que s’estan fent o estan en fase de fer-se. En concret, la unió per mar de Mataró amb Barcelona, a càrrec de James Fulford, ‎COO de Sales & Marketing BlueMar Ferries, una empresa que treballa amb ferris.

Un segon projecte plantejat apostaria per Mataró-Barcelona units per mitjà de càpsules a la velocitat d’un avió. El va presentar el Dr Knut Sauer, Vice President Business Development, Strategy and Sales d’Hyperloop Technologies, Inc.

I la tercera de les propostes va consistir en El Maresme com a primera zona de test del vehicle auto-conduït, a càrrec, en aquest cas, de Gerard Martet, Founder & CEOShotl, Inc.

El BMBC és un club privat que vol unir esforços entre grans empresaris, alts directius i líders d’opinió en matèria empresarial per afavorir la consolidació de les condicions cap el desenvolupament econòmic de la comarca a partir d’una visió dels negocis desacomplexada i una política i desenvolupament del territori barcelonès en positiu.

El club, que integra una cinquantena d’empreses significatives de la comarca del Maresme, actua com a lobby i com a grup d’opinió que analitza temes que afecten directament la comarca i que trasllada a les institucions amb la intenció clara de recolzar de forma positiva l’economia i generar oportunitats de negoci. LC

 

Deixa un comentari