Publicat el 07/09/2015

Del 16 al 25 d´octubre es celebrarà el Zero, les XI Jornades de Joves Creadors organitzades per la Regidoria de Joventut amb la voluntat de fer visible el col·lectiu de joves creadors que hi ha al poble. A mitjans de setembre es fa l’avantsala del Zero amb tres tallers gratuïts relacionats amb la música i el teatre. Les inscripcions ja estan obertes.
El primer en començar serà “Teatre de l’oprimit”, que utilitza el teatre com a eina per a la transformació i el pensament crític. El taller serà conduït per l’Associació Cúrcuma. Seran 6 sessions, del 14 setembre al 19 octubre, els dilluns de 20 a 22 h.
El segon és “Milonga sonora”, una invitació a la creació musical col·lectiva a través de diferents llenguatges sonors com ara la percussió corporal o el Sountpainting. El taller serà conduït per l’Associació Comusitària, de la mà de Ferran Badal i Cento Carbó. Seran 6 sessions, del 16 de setembre al 21 d’octubre, els dimecres de 20 a 22 h.
El tercer és “Coral Jove”, espai de trobada per gaudir del cant col·lectiu. Serà impartit per Glòria Prats, directora de cors infantils i juvenils, mestra d’educació musical i actriu de teatre amateur. Seran 6 sessions, del 18 de setembre al 23 d’octubre, els divendres de 18.30 h a 20.30 h.
Tots els tallers es faran a can Jorba i estan pensats per a joves de 16 a 35 anys. Les inscripcions, gratuïtes, es poden fer a través del correu electrònic
tallers@esberla.cat, enviant nom, cognoms, any de naixement, telèfon de contacte, municipi de residència i nom del taller que es vol realitzar.

Deixa un comentari