Publicat el 05/01/2023

La cavalcada de Reis començarà a la Riera Capaspre a les 18 hores i acabarà a la plaça de l’Ajuntament on des del seu balcó, l’alcalde, Marc Buch, els entregarà la clau de la ciutat

 

 

 

SS.MM. els Reis d’Orient arriben avui a les 18 hores a la Riera Capaspre on, com cada any, seran rebuts amb molta il·lusió pels més petits, juntament amb les seves famílies.
La cavalcada començarà en aquest mateix punt, continuarà pel carrer Jovara, amb visita a la capella de Sant Quirze i Santa Julita, i seguirà per Balmes, Església, Romaní, Bisbe Sivilla i plaça de l’Ajuntament, on des del seu balcó saludaran a la ciutadania i l’alcalde, Marc Buch, els entregarà la clau de la ciutat, atorgant-los d’aquesta manera el poder d’entrar a cadascuna de les cases de Calella per a poder deixar els regals que ja fa temps que tenen preparats per a tota la mainada. Tot seguit, els Reis d’Orient entraran a l’Ajuntament Vell, on saludaran individualment a cada nen que ho desitgi.

Afectacions a la mobilitat
Pel que fa a les restriccions, d’11 a 18 hores estarà prohibit estacionar al Carrer Gaudí; i a partir de les 13 hores al Passeig de les Roques (de Montserrat a Gaudí), al Carrer Jovara (d’Amadeu a Balmes), a la plaça Vicenç Ferrer i al Carrer Balmes (de Jovara a Església).

A més, a partir de les 17:15 hores hi haurà talls de circulació a la Riera Capaspre (des de St. Jaume a la plaça St. Elm, i tots els accessos), al Carrer Jovara (de St. Elm a Balmes, i tots els accessos des d’Anselm Clavé), al Carrer Església (tots els accessos des de Bruguera) i al Carrer Romaní (entre Bruguera i pàrquing Bartrina).

El circuit s’anirà obrint a la circulació tant bon punt les carrosses vagin avançant. Es preveu que a les 20:30 hores quedi restablerta tota la circulació.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari