Publicat el 19/12/2016

El proper dijous 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient tornaran a arribar a Badalona per mar i en aquesta ocasió ho faran a bord del vaixell Far de Barcelona, una goleta clàssica del segle XIX. Aquest i altres detalls de la Cavalcada de Reis 2017 de Badalona han estat presentats avui per la quarta tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Badalona Educadora, Laia Sabater, i pel director artístic de la Cavalcada, Jaume Navarro. 

Arribada de Ses Majestats al pont del Petroli

Un cop arribin al pont del Petroli, a les 17 hores, els Reis i els patges recorreran la passarel·la de 250 metres i a les escales del pont hi haurà la rebuda institucional. Allà l’alcaldessa Dolors Sabater lliurarà als Reis el pa, la sal i la clau perquè puguin entrar a totes les cases de Badalona.

Cavalcada 2017: una crida a la imaginació 

La Cavalcada d’enguany vol cridar als quatre vents que no s’han de tallar les ales a la imaginació, que cap joguina és més potent que la imaginació dels infants i que els adults també poden recuperar el dret a imaginar. 
Enguany i per segon any consecutiu seran els personatges dels turnemis els que ajudaran els Reis a fer que la imaginació de petits i grans es torni realitat. Amb el seu caràcter trapella i divertit, treballaran de valent per repartir il·lusió i somriures per la nostra ciutat.

Recorregut i horaris de la Cavalcada
Pel que fa al recorregut de la Cavalcada, enguany l’inici s’ha situat a l’avinguda Pius XII, cantonada amb rambla de la Solidaritat, a les 18.30 hores. 

Aquests són els horaris de pas previstos, aproximadament:

– Avinguda Pius XII cantonada rambla de la Solidaritat (18.30 h), 
– Marquès de Sant Mori (18.45 h), 
– Salvador Seguí, Juan Valera (19.15 h), 
– Alfons XIII (19.30 h), 
– Francesc Macià (19.45 h), 
– Creu, Martí Pujol (20 h), 
– Francesc Layret (plaça de la Vila 20.15 h), 
– Prim (20.30 h) i final de Prim 20.45 h.

En total es repartiran 5 tones de caramels aptes per a celíacs, la mateixa quantitat que en les últimes edicions. Uns 600 voluntaris, entre personal artístic i de seguretat, participaran en la Cavalcada 2017. 

Recollida de cartes als Reis
Pel que fa a la recollida de cartes als Reis a càrrec dels patges reials, s’han organitzat les següents activitats:

Dies 2 i 3 de gener, de 17 a 20.30 h, a la Plaça de la Vila
Tots els nens i nenes que ho desitgin poden lliurar-los les seves cartes plenes de somnis i il·lusions.

Deixa un comentari