Publicat el 30/06/2014

El dimecres 2 de juliol es materialitzarà el projecte APUNTA’T, de l’institut Vilatzara, a la platja de Palomares. Serà un dia ple d’activitats lúdico-esportives, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, com ara vòlei platja, futbol platja o caiac, que es clouran (de 22 a 02:00) amb una competició de “Batalla de gallos” (hip-hop freestyle) i un punxadiscos. Les activitats seran gratuïtes i les inscripcions es podran fer el mateix dia 2 a la platja.
El dissabte 5 de juliol es farà realitat l’altre projecte Un passeig pel món, de l’institut Pere Ribot, per conèixer tradicions d’arreu del planeta. Durant tot el dia, de 10.30 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h, la plaça Picasso acollirà aquesta fira intercultural on es trobaran representades diferents cultures a través de tallers i degustacions gratuïtes. Entre els tallers, hi haurà parades per fer trenes, tatuatges de henna i collarets i pel que fa als tastets es podran degustar crepes, batuts, frankfurts, sushi, pinxos de fruita…
L’Ajuntament Jove ha estat una iniciativa de la Regidoria de Joventut amb els alumnes de 1r de batxillerat dels dos instituts, amb l’objectiu que el joves participessin en la creació i desenvolupament de dos projectes per al municipi. Els joves han valorat molt positivament l’experiència i s’han involucrat des d’un inici elaborant les idees, redactant el projecte, donant-li contingut i finalment encarregant-se de tot el procés per a la seva organització.

Deixa un comentari