Publicat el 14/03/2021

Ja es poden consultar en línia els programes de les festes majors de Sant Vicenç i de Santa Elena d’Agell que es troben a la Biblioteca Ilturo

En el marc del treball que desenvolupa la Biblioteca Ilturo per a la preservació i difusió del seu fons documental relacionat amb Cabrera de Mar, ja podem trobar al dipòsit digital Trencadís, de la Diputació de Barcelona, els programes de les festes majors de Sant Vicenç i de Santa Elena d’Agell que es troben a la biblioteca.

Entre aquests, el document més antic al qual podem accedir és un programa de la festa major de Sant Vicenç corresponent al 1945 en el que s’inclouen, entre altres informacions, els diferents balls i concerts que estaven previstos.
Per tal de poder disposar d’aquests documents en línia, ha estat imprescindible la participació de la Diputació que ha realitzat el procés tècnic de digitalització.
Podeu consultar en els següents enllaços:
Els programes de la Festa Major de Sant Vicenç – https://trencadis.diba.cat/Trencadis/search?eid=b19484148 –  i de la Festa Major de Santa Elena d’Agell – https://trencadis.diba.cat/Trencadis/search?eid=b19484070

Deixa un comentari