Publicat el 31/10/2016

Caprabo promociona a Andorra un total de 18 productes, de 6 petits productors i cooperatives agroalimentàries del Maresme. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Programa de Proximitat de Caprabo que té com objectiu fomentar el coneixement dels productes catalans i el seu consum en els mercats en els que opera la companyia.
Caprabo compta a Andorra amb una superfície comercial d’uns 2.300 metres quadrats en tres supermercats de Canillo, La Massana i el Centre Comercial l’Illa Carlemany, en Escaldes. 

Entre tots els productes de proximitat de Catalunya, els de les Terres de Ponent són els més nombrosos als supermercats Caprabo d’Andorra, amb un total de 37 referències de 22 petits productors i cooperatives agroalimentàries. Les categories de productes de proximitat catalans que podem trobar als supermercats d’Andorra són molt variades, però principalment i entre d’altres, olis, fruits secs, formatges, mel, xocolata, vins i caves i embotits. 

Per a Fernando Tercero, Responsable de Productes de Proximitat de Caprabo “el fet que productes de petits productors i cooperatives agroalimentàries del Maresme puguin trobar-se als supermercats Caprabo d’Andorra significa el grau de compromís de Caprabo pels productes de proximitat d’aquesta comarca, alhora que ajuda a aquests petits productors i cooperatives agroalimentàries a ampliar mercat, augmentar vendes i, per tant, augmentar la competitivitat del negoci”. 

Cada dia, més de 220.000 persones compren en els supermercats Caprabo. Més d´1,2 milions de persones fan servir de manera regular la seva targeta client . Caprabo és pionera en la venda d´alimentació per Internet a través de www.capraboacasa.com i la primera companyia a disposar d´app de compra completa. Caprabo forma part del Grup Eroski, del que suposa el 20% del negoci.

Deixa un comentari