Publicat el 03/08/2016

Al tancament d’aquesta edició, segons informen els Mossos d’Esquadra, el passat cap de setmana del 23 i 24 de juliol, es van detenir, en diferents actuacions policials, tres persones per delictes contra la seguretat del trànsit.

El primer accident es va produir pocs minuts abans de les 7 del matí del passat dissabte a l’autopista B-20, punt quilomètric 24 a Tiana. A l’accident un turisme va encalçar un altre amb el resultat de tres persones ferides de caràcter lleu. Com a conseqüència de l’accident va ser necessari tallar un túnel durant una hora i desviar el trànsit cap a la sortida de Tiana. El conductor que va provocar l’accident, un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Mataró,  va donar una taxa positiva d’alcoholèmia de 0,76 mg/l, motiu pel qual va resultar detingut al lloc de l’accident. El detingut resta a l’espera del judici corresponent.

El segon accident es va produir pocs minuts després a la carretera BV-5301, punt quilomètric 6,3 a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental). En aquest cas l’accident va consistir en una sortida de via d’una furgoneta i posterior impacte contra el mur d’una finca particular. Els ocupants de la furgoneta van fugir del lloc de l’accident, però els agents els van trobar a prop pocs minuts després.

Els agents van poder comprovar que el vehicle, una furgoneta logotipada d’una empresa privada, havia estat sostreta hores abans i que el conductor tenia retirat el carnet de conduir per ordre judicial. A més a més, va donar una taxa positiva d’alcoholèmia de 0,43 mg/l i també resultat positiu en drogues, en concret THC. Per aquests motius van resultar detinguts tant el conductor com l’acompanyant, dos joves de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Granollers i Sant Celoni. Els detinguts van passar a disposició judicial l’endemà diumenge davant el jutjat en funcions de guàrdia de Granollers que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

El darrer accident es va produir diumenge pocs minuts després de les 7 del matí a la N-II, punt quilomètric 632 a El Masnou, en aquest cas un turisme hauria atropellat un ciclista deixant-lo greument ferit. El conductor va donar una taxa positiva d’alcoholèmia de 0,40 mg/l i també positiu en drogues, en concret, THC, motiu pel qual va resultar detingut al lloc de l’accident. A l’endemà, dilluns, va passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Mataró, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari