Publicat el 04/07/2014

El mes de juny d’enguany es van iniciar un cicle de xerrades informatives organitzades per l’ Oficina de Relacions amb la Comunitat de l’ABP Mataró i una associació cultural musulmana de la ciutat. Aquest cicle consta de cinc conferències que es duran a terme entre els mesos de juny i novembre.
La temàtica abordada en cada sessió s’adequa al moment de l’any en què la informació i els consells de seguretat facilitats siguin de més utilitat.
D’aquesta manera, abans de l’inici de vacances, s’ha fet una xerrada de consells de seguretat relacionada amb els desplaçaments en vehicle per carretera que ha comptat amb la col·laboració d’agents de trànsit també del cos de Mossos d’Esquadra.
També s’ha portat a terme una xerrada informativa sobre seguretat ciutadana, civisme i la legislació que hi està relacionada.
Ambdues sessions s’han portat a terme a l’aula annexa de l’oratori de l’associació al barri de Rocafonda de Mataró, i han tingut una molt bona acollida amb una assistència que superava les setanta persones a cada sessió.
Durant els propers mesos estan programades tres sessions més per abordar diferents temàtiques com són la prevenció de robatoris a domicili, violència de gènere, internet segura i una sessió de consells de seguretat en emergències que també comptarà amb la col·laboració del cos de Bombers de la Generalitat.
A l’actualitat s’està treballant per tal de fer-les extensives a d’altres associacions culturals i veïnals de la ciutat on el contingut s’adequarà a les necessitats dels col·lectius a les quals van adreçades.

Deixa un comentari