Publicat el 14/11/2021

Els agents van intervenir 1.000 plantes i 67 quilos de cabdells

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mataró van detenir el passat 10 de novembre vuit persones, d’entre 25 i 64 anys, de nacionalitat espanyola i albanesa, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.
Les detencions són resultat d’una investigació oberta a principis de setembre després de rebre queixes per la forta olor a marihuana que sortia d’una casa a Argentona.
Els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mataró van comprovar que l’edifici, que es trobava a prop d’un centre de rehabilitació del municipi, era considerat un Bé Cultural d’Interès Local. A més, durant la fase d’investigació, la companyia subministradora d’electricitat va detectar que a l’interior d’aquesta casa es feia un consum fraudulent.

El 10 de novembre es va iniciar un dispositiu on van intervenir 85 efectius entre agents de la comissaria de Mataró, l’Àrea de la Brigada Mòbil, la Unitat de Mitjans Aeris  i el Grup especial d’intervenció.

Durant l’escorcoll es va detenir vuit persones que es trobaven a l’interior i es van localitzar 1.000 plantes de marihuana en avançat estat de creixement i 67 quilos de cabdells de marihuana.
Els tècnics de la companyia subministradora d’electricitat van desconnectar els comptadors i van restablir la normalitat en el subministrament elèctric.
La investigació segueix oberta i no es descarten més detencions. Els vuit detinguts van passar ahir a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Mataró. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs i mesures cautelars per a dos d’ells

Redacció
Nota de premsa Mossos d’Esquadra

 

Deixa un comentari