Publicat el 03/11/2014

 Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Arenys de Mar van detenir el passat 20 d’octubre dos homes de 25 anys d’edat, de nacionalitat espanyola  i xinesa respectivament, i veïns de Múrcia, per un presumpte delicte de robatori amb força, en concret per la manipulació fraudulenta de ruletes electròniques.
La investigació es va iniciar el passat mes de juliol arran d’una denúncia presentada pels propietaris d’un saló de joc de Pineda de Mar, els quals havien detectat que dos individus després de manipular una ruleta electrònica,  s’havien apoderat d’uns 12.000 euros.
La investigació va culminar el passat 20 d’octubre quan els agents van poder localitzar als mateixos dos individus, quan es trobaven de nou al mateix saló de joc de Pineda de Mar amb la intenció de tornar a manipular la mateixa ruleta electrònica. Els dos homes van ser detinguts i durant el seu escorcoll se’ls va poder intervenir diferents dispositius electrònics  mitjançant els quals aconseguien manipular aquestes ruletes i obtenir premis en metàl·lic.
Posteriorment, els investigadors van realitzar una entrada i escorcoll a l’hotel on es trobaven allotjats a la ciutat de Barcelona i es van intervenir 4.000 euros en metàl·lic i més dispositius electrònics i tornavisos fets servir per tal de manipular les ruletes.
La investigació duta a terme ha estat molt laboriosa donat que el mètode fet servir pels dos homes requeria un elevat grau de coneixement del funcionament intern.

Fins el moment s’han pogut detectar quatre salons més afectats per aquesta mateixa tipologia delictiva, en concret dos a Barcelona, un a Terrassa i un altre a Múrcia . Els investigadors han pogut acreditar que els detinguts, que no tenen antecedents policials anteriors, haurien aconseguit un botí d’uns 19.000 euros.
Els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 d’Arenys de Mar en funcions de guàrdia el passat 23 d’octubre, el qual va decretar el seu ingrés a presó.
Segons també indiquen fonts policials, la investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts haguessin actuat en altres sales de joc fent servir el mateix “modus operandi” per tal de manipular les màquines de joc i aconseguir diners de manera fraudulenta.

Deixa un comentari