Publicat el 04/02/2021

Les activitats començaran a principis de març i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament els dies 16, 18 o 23 de febrer

Coincidint amb l’inici del nou any la Regidoria de Gent Gran i Serveis Socials de l’Ajuntament de Dosrius impulsarà les pròximes setmanes noves activitats lúdiques i esportives dirigides a tots els veïns i veïnes; entre elles, sessions de balls en línia i tallers de dibuix.
Aquestes dues propostes formen part del programa d’activitats que Els Localets proposen a la població, durant la, amb l’objectiu de donar continuïtat a l’oferta formativa i lúdica; i seguiran totes les mesures de seguretat i restriccions vigents per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

Taller de dibuix
El taller és previst que comenci la primera setmana de març i els participants estaran dividits en grups d’un màxim de sis persones.
Les classes es duran a terme els dilluns, de 16 a 17.30 h, al Casal del Far – Covasa; i de 18 a 19.30 h al Casal Laietana de Dosrius.

Balls en línia
Les classes és previst que comencin la primera setmana de març i els participants estaran dividits en dos grups reduïts. Les sessions es duran a terme els divendres, de 16 a 17 h i de 17.15 a 18.15, a la pista descoberta o al Poliesportiu de Canyamars, en funció de les mesures vigents.

Per a participar-hi al taller de dibuix o als balls en línia cal inscriure’s prèviament els dies 16, 18 o 23 de febrer, de 16 a 19 h, trucant al telèfon 673 00 26 13. Les inscripcions es duran a terme per ordre de trucada.

 

 

Deixa un comentari