Publicat el 09/08/2019

Com ja és habitual, el recorregut i la temàtica de l´actual edició de La Nocturna es mantindran en secret fins al mateix dia 14 d’agost i que els mateixos assistents l’aniran descobrint a mesura que la cercavila avança

 La Colla Gegantera d´Arenys de Mar es prepara per oferir, en el context de les Festes de Sant Roc, una nova edició de La Nocturna. Enguany, la cercavila més esbojarrada, festiva i divertida celebrarà la seva 23a edició rememorant alguna proposta presentada en antigues edicions però sense desistir de proposar algun element nou.
La Nocturna es convoca el dia 14 d´agost a les 22:15h des de la Plaça de l’Església, on la colla gegantera acompanyarà a tots als assistents fins al punt d´inici de La Nocturna 2019. A les 22:30 es farà la foscor i el silenci i de cop: focus, fum, globus, colors, xarangues i gegants animaran els carrers d’Arenys de Mar. Un còctel perfecte per a la cercavila més festiva de l´any.
En una edició tan especial com aquesta, no hi faltarà la Xaranga Tocabemolls (Guanyadors del VII concurs  de Charangas de Escucha), la Xaranga Bandsonats (la novetat d´enguany) i els grallers de Breda, que acompanyaran els nostres gegants pels carrers de la vila.
Com ja és habitual, el recorregut i la temàtica de l´actual edició de La Nocturna es mantindran en secret fins al mateix dia 14 que els mateixos assistents l’aniran descobrint a mesura que la cercavila avança.

Actes per Sant Roc
Un cop acabada la cercavila, tindrà lloc el bateig geganter de tots aquells membres de la colla que enguany compleixin o hagin complert un any complet com a membres. També a tots aquells geganters que facin 18 anys.
Divendres 16, amb motiu de la celebració de Sant Roc, els gegants baixaran a les 17:30 en la cercavila en Honor a Sant Roc, juntament amb els macips des de davant de la Plaça de l´Església i fins a l´Ajuntament. Des d´allà, acompanyaran les autoritats a l´Ofici en honor a Sant Roc.
Un cop finalitzat, acompanyaran a tothom fins a la tradicional dansa d´Arenys. Per acabar, els gegants tancaran Sant Roc amb l´escalada gegant fins al seu local, on descansaran fins al proper Sant Zenon.

 

Deixa un comentari