Publicat el 25/09/2015

La iniciativa Km solidaris que va engegar el grup dels Gafarruns de Premià de Mar a principis d’any ha tornat a donar els seus fruits. L’associació esportiva ha lliurat aquest migdia la quantitat de 450 euros a la Taula per a la Inclusió Social, formada per Càritas de les Parròquies de Sant Cristòfol i Santa Maria, Creu Roja i l’Església Evangèlica.
Aquesta quantitat de diners s’ha pogut recollir gràcies a la col·laboració de 15 empreses del Maresme que van apadrinar els corredors de l’associació Gafarruns que participaven a la Cursa d´Estiu. Per cada un dels quilòmetres que completava cada Gafarrun corrent, l’empresa que l’apadrinava lliurava 3 euros. Així, els atletes que van acabar la cursa de 10 quilòmetres de recorregut van aconseguir 30 euros del seu padrí. La participació solidària de tots els padrins van permetre sumar la quantitat final de 450 euros.
Els Gafarruns han lliurat els diners recollits  a les entitats que formen la Taula d´Inclusió Social, en un acte que també ha comptat amb l´assistència de l´alcalde, Miquel Buch, la regidora de Serveis Socials, Imma Morales, i el regidor d´Esports, Jordi Tomàs.
Les 15 empreses que han col•laborat en aquesta segona edició de la campanya Km solidaris han estat Vapor Vell Lllibres;  Patatas Fava; Laboratori Dental Inari; Pastisseria l’Atmetlla; Punt Dental; Grup Carbó; Flors La Ginesta; Lluís Soriano Selecció Ibèrics; Joieria Anna & Faure; Fusteria An-Ber; Oreka Global Market; Bar Marina; JJ Calcas; Bradol Motor Oil i Cal Mamà.
La propera acció prevista dins la iniciativa dels Km solidaris serà la Marina Trail Proide que se celebrarà a principis de l´any vinent.

Deixa un comentari