Publicat el 23/11/2020

Escena grAn torna a obrir! però a causa del toc de queda alguns horaris es veuran modificats per tal que les actuacions acabin abans de les 22 hores

Els aforaments als teatres seran del 50% i durant dues setmanes és manté el confinament municipal de cap de setmana (del divendres a les 6 h al dilluns a les 6 h).
A partir del 6 de desembre està previst que el confinament municipal passi a ser comarcal. S’informarà quan sigui oficial.
Des d’Escena grAn han estat reprogramant els espectacles cancel·lats durant el mes de novembre i s’anirà informant a tots els clients de les noves dates.
S’anirà actualitzant la informació a la web www.escenagran.cat –  info@escenagran.cat

Espectacles d’aquest cap de setmana:
L’espectacle Romeu i Julieta es podrà dur a terme aquest divendres 27 de novembre però davant del toc de queda nocturn, s’avança i es farà a les 19:30 h.  Així doncs, la presentació es farà a les 17:30 h i la post funció a les 21.10 h.
Les mateixes entrades seran vàlides tot i el canvi d’horari, mantenint la mateixa butaca comprada.
El concert Música Mítica de l’Orquestra de Cambra de Granollers manté l’horari a les 19 h, ja que no afecta al toc de queda nocturn.
Així com les activitats 360º: el Viu l’Orquestra! (dijous 26 de novembre, a les 10 h) i la Xerrada prèvia del musicòleg Xavier Chavarria (a les 18 h).
El concert familiar de l’Orquestra Aquesta música em sona tindrà lloc, com estava previst també, a les 17.30 h.

Confinament perimetral
Totes aquelles persones que no visquin a Granollers no podran assistir als espectacles d’aquest cap de setmana. Aquests clients de fora de Granollers ja han estat informats via correu electrònic i SMS i estem gestionant la devolució de les entrades.
Des d’Escena grAn agraïm la vostra confiança i suport per seguir consumint cultura.

Aquestes mesures responen a la voluntat de contenir la propagació del virus tal com demana l’autoritat sanitària. Es seguirà informant sobre els canvis de la resta de la programació a la web dels equipaments i d’Escena grAn (www.escenagran.cat), així com les seves xarxes socials.
Teatre Auditori de Granollers, Torras i Bages, 50

Deixa un comentari