Publicat el 03/05/2021

La Coixinera, enceta un mes de maig ple de música en directe!

Després d’un mes ple d’activitats i amb èxit de públic, aquest cap de setmana segueix en marxa la programació cultural adaptada a les mesures restrictives aplicades per frenar la propagació de la Covid 19.

Les Músiques Tranquil·les segueixen mantenint la seva cita habitual al Teatre del Casal de l’Aliança.
El proper dijous 6 de maig el grup folk mataroní La Coixinera farà un recorregut per tota la seva discografia celebrant els 20 anys de trajectòria.

La Sala Clap obre les portes de nou:
Aquest divendres 7 de maig al cantautor Maresmenc Ferran Exceso, que torna a retrobar-se amb el seu públic fidel que li ha fet costat des dels seus inicis
Dissabte 8 de maig passa pel Clap el grup de reggae estatal amb més projecció del moment, KOERS. Dos anys després de la publicació d’’Unbroken’, Koers van sorprendre l’escena catalana amb ‘That Day’, que els ha consolidat com els representants nacionals de l’estil.
Des de La Casa de la Música de Mataró seguim apostant per la cultura segura i valorem molt positivament l’èxit de públic que hi ha hagut en tots els actes programats des de les primeres mesures restrictives. És per això que seguirem programant i oferint espais on el públic pugui viure i sentir música en directe, sempre i quan la normativa sanitària ho permeti.

 Concerts :

– LA COIXINERA | Músiques Tranquil·les
Dia: Dijous 6 de maig
Hora: 20h
Espai: Teatre L’Aliança
-Horaris: 20h obrim portes. 20:30h inici concert
-Espai: Teatre l’Aliança: carrer Bonaire, 25
-Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/la-coixinera-musiques-tranquil-les/13577/casa-de-la-musica-mataro/web

Preu concerts Músiques Traquil.les:
Preu entrada taquilla: 15€
Preus públic general (anticipada)::: Entrada: 12€ –
Preus comunitat (anticipada)::: Entrada: 10€ –
Registra’t a la comunitat: https://musiquestranquilles.com/registrat/

– FERRAN EXCESO | CLAP
Dia: Divendres 7 de maig
Hora: 20h
Espai: Clap
Preu: 12€
Entrades:https://entradas.codetickets.com/entradas/ferran-exceso-clap-mataro/15325/casa-de-la-musica-mataro/web

Ferran Exceso, Cantautor Maresmenc, torna per fi a Mataró per retrobar-se amb el públic que li ha fet costat des dels seus inicis. Exceso oferirà un concert acústic que vol presentar-se com un repàs per les seves cançons i a la vegada una teràpia de grup necessària.

– KOERS
| CLAP – CURTCIRCUIT
Dia: Dissabte 8 de maig
Hora: 20h
Espai: Clap
Preu: 12€
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/koers_6307/14486/curtcircuit/online
També podeu comprar les entrades al l’Oficina de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (carrer Sant Josep, 9)

Dos anys després de la publicació d’’Unbroken’, Koers varen sorprendre l’escena catalana amb ‘That Day’, que els ha consolidat com els representants nacionals del reggae estatal amb més projecció del moment. Groove, new wave, dub, pop i rock es mesclen amb la seva essència reggae de més arrel i amb el missatge vitalista de les seves lletres marca de la casa. Els tindrem en directe a Curtcircuit amb una gira de 8 dates a diferents sales de Catalunya

– JOAN ROVIRA
| CLAP – SALACAT
Dia: Divendres 14 de maig
Hora: 20h
Espai: Clap
Preu: 12€
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/joan-rovira_6172/15461/sala-cat/online

Joan Rovira s’ha guanyat a pols ser un dels cantautors catalans de referència. Orgullós de ser de ser del Delta de l’Ebre, guitarrista, saxofinista, compostor i cantant, té un talent musical molt especial que ens fa viatjar per un univers emocional i d’històries vitals molt particular. Segur que trobareu trossets de la vostra vida en les seves lletres.
– SALACAT | SIDONIE
Dia: Dissabte 15 de maig
Hora: 20h
Espai: Clap
Preu: 20€
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/sidonie–en-acustic-_2308/15194/sala-cat/online
(Esgotades!)

– VERMUT MUSICAL – SWEET LITTLE SWING
Dia: diumenge 16 de maig
Hora: Obertura de portes: 11.30h | Inici del concert: 12.00h
Espai: Pati de Can Marchal (Mataró)
Entrades: Gratuït amb reserva prèvia: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/9972/casa-de-la-musica-mataro/web
Sweet Little Swing són una formació de músics amb una llarga trajectòria musical en l’àmbit professional, que ofereixen un repertori ideal per gaudir d’un espectacle molt especial i estilístic, que segur que farà moure el cul a la cadira al públic assistent!

– SALACAT | RELAT
Dia: Divendres 21 de maig
Hora: 20h
Espai: Clap
Preu: 10€
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/relat/15521/sala-cat/online 

Pocs primers anys de vida han estat tan intensos i prometedors com el del Relat. Finalistes al Sona9, Premi Cases de la Música, guanyadors dels premis populars de La Cançó de Salitja i l’Inèdit de Llambrilles, concerts al Mercat de Música Viva de Vic, La Mercè i a sales com la Platea de Girona, la Cabra de Vic o El Torín d’Olot i la publicació de tres senzills amb el segell Halley Supernova.

SALACAT | ARIOX
Dia: Dissabte 22 de maig
Hora: 20h
Espai: Clap
Preu: 12 €
Entrades:  https://entradas.codetickets.com/entradas/ariox_7041/15541/sala-cat/online

Ariox neix a Cardedeu el 2020 enmig d’una pandèmia mundial. La solitud del confinament, va fer que Ariox prenguès forma a la seva habitació, tot investigant i jugant amb programes de producció musical al seu ordinador, de forma casual i sincera i sense cap mena de pretenció. Va ser durant aquell període de pausa quan van nèixer els primers 6 temes que acabarien conformant l’EP debut de la cardedeuenca, un primer treball de títol “Venir fins aquí”, que el públic va fer-se seu des del primer momento.

 

 

 

 

Deixa un comentari