Publicat el 22/01/2021

La Federació d’Associacions de Comerç recomana als establiments que obrin divendres al migdia davant les mesures de restricció del cap de setmana

Fem dels divendres un altre dissabte! Aquesta és la campanya que des d’avui posa en marxa la Federació d’Associacions de Comerç per convidar als establiments comercials a obrir les portes també al migdia. Es pretén així fer front a les restriccions implantades els caps de setmana per la Generalitat que, per combatre l’expansió de la COVID-19, prohibeix l’obertura durant els dissabtes dels establiments comercials considerats no essencials.

La Federació de Comerç ha detectat una afluència més gran de públic als eixos comercials locals durant els divendres atès que bona part de les botigues han de tancar dissabte. Els comerciants consideren que aquesta tendència, o canvi de comportament dels clients, és una conseqüència del confinament municipal i també que el consumidor aposta pel comerç local i de proximitat.

La Federació d’Associacions de Comerç de Badalona vol impulsar que els establiments obrin també en horari de migdia durant els divendres “sense descuidar la seguretat de clients i els equips de treball, i controlant en la mesura del possible l’aglomeració de visitants” i amb l’objectiu, afegeix, “de promocionar l’oferta comercial, el servei de qualitat i l’atenció personalitzada”.

 

Deixa un comentari