Publicat el 23/09/2016

 

Tusgsal ha signat un conveni amb l’AMB i TMB per tal d’oferir aquest servei a Badalona en desplaçaments col·lectius

El passat dimecres 21, a l’Escola Rafael Alberti (avinguda Puis XII, 37-95) es va presentar públicament el títol de transport T-Escolar a Badalona. La presentació va comptar amb la presència del regidor d’Espais Públics i Mobilitat, Francesc Duran; de la regidora de l’Àmbit Badalona Educadora, Laia Sabater; del subdirector general de l’empresa de transport Tusgsal, Alfonso Suárez, així com de la directora de l’escola Rafael Alberti.

La T-Escolar és un títol unipersonal de transport de dos viatges que té un import d’un euro. Fins ara aquest títol permetia fer desplaçaments en metro i tramvia dins la zona de sistema tarifari integrat. La novetat és que a partir d’aquest curs la T-Escolar també es podrà fer servir als autobusos de Tusgsal, dins de Badalona. 
La T-Escolar la poden fer servir menors de 16 anys i monitors i monitores únicament per a desplaçaments col·lectius. Qualsevol centre educatiu, incloent centres d’esplai i de lleure, pot sol·licitar la T-Escolar al Centre d’Atenció Personal de Tusgsal (plaça d’en Joan Miró, 3).

Fa alguns mesos, alguns centres educatius de Badalona, encapçalats per l’Escola Rafael Alberti i per l’Escola Lestonnac, van fer arribar a l’Ajuntament de Badalona la petició de la possibilitat d’ampliar l’aplicació de la T-Escolar també per als autobusos de la ciutat.
L’Ajuntament va recollir la demanda dels centres i va realitzar les gestions pertinents que finalment han culminat amb la formalització d’un conveni per part de Tusgsal amb l’AMB i TMB a finals del curs passat.
Aquest estiu s’ha realitzat una provar pilot amb dos centres oberts que realitzaven casals d’estiu a Badalona per comprovar el correcte funcionament de les targetes. A partir d’aquest setembre, la
T-Escolar està disponible per a tots els centres educatius de la ciutat.

Deixa un comentari