Publicat el 14/03/2016

Els Castellers de Badalona han donat el tret de sortida a la seva temporada des de la Plaça Pou del Greix, com ja és tradicional, i acompanyats aquest any pels Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Terrassa.

Aquesta era una diada important per la Colla Micaco, i l´han passat amb nota descarregant els primers castells de set de l´any. Després de dos pilars de quatre d’inici, el castell de sortida ha estat el tres de set, castell ràpid i sense massa complicacions; tot seguit, en segona ronda, els micacos han descarregat el quatre de set, executat a un ritme més lent i un pèl tancat, i per cloure la diada, s’ha optat per un lleuger i senzill cinc de sis, prova del de set pisos i finalment s´ha acabat , la diada amb el primer pilar de cinc de l’any. 

Tot i que fa poc que han començat els assajos, la solvència amb la que els micacos han plantat els castells, fa pensar que ens espera una temporada on l´objectiu serà aconseguir els reptes que van quedar pendents l´any anterior, poder fer el salt definitiu als castells de vuit pisos.

La propera setmana els micacos no tindran actuació ja que celebraran la calçotada de la colla, però els podrem tornar a veure actuar a Súria, el dia 3 d´abril en motiu de la Diada de primavera i el 10 d´abril a Esparreguera.

Resum de l´actuació: Diada d´Inici de Temporada dels Castellers de Badalona. Plaça del Pou de Greix, Badalona, 13/03/2016 12:45

Castellers de Badalona: 2p4, 3d7, 4d7, 5d6, p5, 2p4

Castellers de la Vila de Gràcia: 2p4, 5d7, 7d7, 3d7, v5

Castellers de Terrassa: 2p4, 5d7, 7d7, 4d7a, v5

Deixa un comentari