Publicat el 04/08/2018

El trenet d’Arenys de Munt, que amplia el seu recorregut amb una parada al Pi Gros, continuarà tots els matins de dissabte i diumenge (de 10 del matí a 3 de la tarda),

Els concerts d’estiu s’han ampliat a les nits de dissabte a la zona de rambla Sant Martí. També es dinamitzarà la Riera les tardes de dissabte del mes d’agost amb activitats adreçades a petits i grans, amb tallers i jocs infantils.

El trenet d’Arenys de Munt
El trenet d’Arenys de Munt va començar a circular per la població el cap de setmana del 7 i 8 de juliol i continuarà fins a finals d’agost, en horari de 10 del matí a 3 de la tarda (amb una sortida cada 45 minuts). El trenet turístic recorre els principals punts d’interès del municipi amb l’objectiu d’atraure compradors i visitants; aquest any també fa parada a la zona del Pi Gros. Els tiquets, que són gratuïts, només es poden adquirir als comerços d’Arenys de Munt, i s’aconsegueixen en el moment de fer compres de productes o serveis locals. http://www.arenysdemunt.cat/document.php?id=14302

Concerts a la fresca
Les activitats també es van iniciar el cap de setmana del 7 i 8 de juliol amb la col·laboració d’alguns bars i restaurants de la Riera; es va fer un primer concert el dissabte 7 de juliol a la zona de rambla Sant Martí, davant l’edifici de l’antic Mercat Municipal (de 2/4 de 9 del vespre a la 1 de la matinada), i els diumenges 8 i 15 de juliol (amb concerts al vespre) a la zona que comprèn des del rial Bellsolell fins al passatge Cotxeria (davant l’Ajuntament), en horari de 4 de la tarda a 12 de la nit.
Consultar la programació del mes d’agost en el web:
http://www.arenysdemunt.cat/ARXIUS/2018/Cultura/Cartell_Gaudeix_de_la_Riera_Estiu_2018.png

Per cofinançar aquestes activitats es compta amb una aportació de l’Ajuntament (5.000 euros provinents del Pressupost Participatiu 2018) i els propis recursos dels restauradors i bars que hi participen.

Deixa un comentari