Publicat el 04/07/2021

L’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, i l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, han presentat el projecte en que treballen conjuntament els dos ajuntaments per donar suport a les empreses de la restauració i alimentació a l’hora de digitalitzar els seus negocis

L’acte ha tingut lloc als jardins de la Torre de la Viuda de Can Sala de Malgrat de Mar. El programa Treball, Talent i Tecnologia neix amb el suport de la Diputació Barcelona i pretén esdevenir una eina de reactivació econòmica i de promoció de l’ocupació a través de l’impuls de la tecnologia i l’acompanyament a la transformació digital de les empreses. Els dos ajuntaments han fet entendre que quan es parla de transformació digital no només es parla de la presència activa de les empreses a Internet, sinó també de la incorporació de solucions tecnològiques per augmentar vendes, optimitzar el control de processos interns, incorporar béns d’equip menys costosos, reduir la petjada ambiental, millorar competències digitals de les persones treballadores, i arribar més fàcilment al client final, entre d’altres.
L’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha explicat que “tenim la voluntat i el compromís de contribuir a la millora del desenvolupament empresarial. La transició ecològica contribuirà a contrarestar els efectes d’aquesta crisi a uns sectors – restauració i alimentació – molt castigats. Ara més que mai, emprenem projectes que serveixin per veure la llum al final del túnel i donar eines a un dels generadors de riquesa més importants”.

Els municipis de Malgrat de Mar i de Calella compten amb més de 500 empreses destinades a la restauració i alimentació, amb més de 1.500 persones treballadores.
La presentació d’aquest projecte té com a objectiu saber treure tot el profit possible de les solucions tecnològiques per tal de donar continuïtat a les empreses d’aquests municipis.

Montserrat Candini, alcaldessa de Calella, ha declarat que “fem aquesta roda de premsa conjunta per donar-vos eines per seguir tirant endavant, i que ho pugueu fer amb eines del segle XXI. Rebutjar a la digitalització és excloure’s. Estem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot i per tot. No esteu sols, deixeu-vos acompanyar per assolir aquesta transformació digital tan necessària i constant per seguir generant riquesa i llocs de treball”.

Diverses empreses relacionades amb la restauració i l’alimentació dels dos municipis han assistit a l’acte per saber de primera mà tots els detalls d’aquest projecte. Les empreses que no han pogut assistir també rebran un seguiment per part dels dos ajuntaments per tal que puguin digitalitzar i transformar els seus negocis.

 

 

Deixa un comentari