Publicat el 08/09/2014

Els ajuntaments de Calella i Palafrugell es coordinen per evitar la publicitat turística enganyosa
L’Ajuntament de Calella (el Maresme) i l’Ajuntament de Palafrugell (Baix Empordà) s’han compromès a coordinar les seves actuacions i a treballar plegats per acabar amb la publicitat il·lícita que diverses plataformes de venda on-line fan servir, utilitzant imatges de les dues localitats.
Els dos consistoris també han denunciat l’ús de la marca turística Costa Brava que fan per referir-se a Calella, quan aquesta població està adscrita a la marca geoturística “Costa Barcelona”, perjudicant la imatge dels dos municipis i donant una visió falsa de la realitat.
 “Censurem aquesta praxis i considerem del tot inacceptable que s’utilitzi aquesta publicitat enganyosa ja que perjudica seriosament la imatge de destinació turística, ja consolidada i amb valors propis de cada municipi, i que de manera constant treballem en les nostres respectives poblacions”, asseguren.
Alhora, per aquest motiu, els dos ajuntaments manifesten que “sumarem sinergies per evitar que pràctiques com aquestes es puguin tornar a repetir”.

Deixa un comentari