Publicat el 04/03/2019

Coincidint amb els talls, s’han previst activitats de dinamització al carrer

A partir del diumenge 10 de març, el tram de la Gran Via de Lluís Companys comprès entre el Passatge d’en Manent i el carrer de Joan Prim es tallarà al trànsit els diumenges al matí amb l’objectiu de prioritzar el passeig i el gaudi dels vianants d’un espai lliure de vehicles després de les obres de transformació que s’hi van fer.
Els talls de circulació començaran a les 9 i acabaran a les 15 h. Durant aquestes hores, el tram de la Gran Via comprès entre el carrer de la Plaça i el Passatge d’en Manent anirà en sentit Barcelona, de manera que els vehicles que pugin per aquest darrer carrer, així com els usuaris de l’aparcament de la plaça de la Sardana, podran accedir al carrer de la Plaça per seguir la seva ruta.
D´altra banda, els usuaris dels pàrquings dels carrers del Nord, de l´Alegria i l´Eixample hi tindran accés a través de Nord i Alegria.

Activitats de dinamització al carrer
Aprofitant que aquest tram de la Gran Via serà d’ús exclusiu per a vianants, l’Ajuntament ha previst la realització d’activitats de dinamització per a tota la família.
El diumenge 10 de març, primer dia del tancament de la Gran Via al trànsit, hi haurà una activitat infantil de jocs gegants i paradetes.
El 17 de març la temàtica serà la dels oficis antics i, més concretament, el procés de tenyir la llana amb tints naturals.
El 24 de març els protagonistes de la dinamització seran els jocs de màgia, mentre que el diumenge
31 de març es farà enotast amb vi de la DO Alella i la participació d’un enòleg que ajudarà als presents a apreciar els matisos dels vins. També es podran fer tasts de caves i cerveses acompanyats de tapes.

 

Deixa un comentari