Publicat el 12/01/2021

 

Els bombers van intervenir per intentar assegurar uns panells metàl·lics d’una façana i retirar una pancarta per risc que acabés caient

El temporal Filomena, que ha castigat severament bona part de la península ibèrica els darrers dies, només ha causat incidents menors al Masnou. Tots els avisos, motivats per una desena d’afectacions lleus provocades pel vent, van ser atesos per la Policia Local, que van comptar amb la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil per dur a terme les actuacions preventives pertinents. En dues ocasions van requerir la intervenció dels bombers.

En una d’elles, per intentar assegurar uns panells metàl·lics de la façana d’un edifici situat al carrer Flos i Calcat, a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil. Els bombers es van despenjar des del terrat de l’edifici per falcar-los. A banda, la Policia Local va perimetrar la zona amb tanques i cinta per evitar hi passessin persones per sota i minimitzar així els riscos. La segona ocasió en què es va requerir la intervenció d’aquest cos també va ser perquè la intervenció requeria fer treballs en alçada. Van retirar una pancarta publicitària que penjava d’un edifici situat al carrer d’Àngel Guimerà. Els treballs van obligar a tallar dos carrils de l’N-II.

La resta d’intervencions van ser causades per la caiguda d’una tanca perimetral d’una obra situada a la cantonada de l’avinguda de Joan XXIII amb el carrers del Doctor Olivé Gumà, una garlanda despenjada al carrer dels Ametllers, un senyal torçat al carrer de les Guilleries, un fanal i un pal d’electricitats caiguts a l’avinguda de la Mare de Déu de Núria i al carrer d’Urgell, respectivament. De nou, el temporal de mar ha provocat la pèrdua de sorra a les platges, especialment al tram més proper a Premià de Mar.

 

Deixa un comentari