Publicat el 12/03/2014

Fins diumenge, el TecnoCampus participa amb un estand propi en el Saló de l´Ensenyaments
En aquest Saló s´hi presenta tota l´oferta universitària, que consta d´11 graus i diversos títols de postgrau i màster.
Les novetats del TecnoCampus en el Saló són el Grau en Logística i Negocis Marítims i el Grau en Aplicacions Interactives i Videojocs, ambdós sota el paraigua de la Universitat Pompeu Fabra. Des de l´obertura de portes l´estand ha rebut la visita de desenes d´estudiants interessats en l´oferta universitària del TecnoCampus i de Mataró.
El president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, ha explicat que el proper curs marca “un abans i un després” per dues raons. En primer lloc, pel fet que per primer cop, tots els graus que s´imparteixen al parc són titulacions de la Universitat Pompeu Fabra gràcies al procés d´adscripció única. I en segon lloc, perquè l´ampliació de l´oferta amb dues noves carreres fa que el TecnoCampus disposi de possibilitats per als estudiants que poden cobrir bona part de les seves àrees d´interès. Rey també ha apuntat que “apostem per una formació molt orientada al mercat de treball, que respon a les necessitats reals de les empreses, i aquest és un dels nostres trets distintius”. El president també ha assenyalat que la previsió de cara al curs 2014/2015 és assolir la xifra de 3.000 estudiants (ara en són 2.300 i escaig), gràcies als nous títols i al desplegament dels grau que ja estan en marxa.
L´estand del TecnoCampus ha rebut des de primera hora la visita d´autoritats acadèmiques, com el rector de la Universitat Pompeu Fabra, Jaume Casals, que ha fet una valoració molt positiva del TecnoCampus i ha apuntat que representa molt bé la voluntat de la universitat d´estrènyer els lligams amb els centres adscrits. També ha passat per l´estand el secretari general d´Universitats del govern català, Antoni Castellà.
Participació en l´Aula d´Activitats
La participació del TecnoCampus en el Saló de l´Ensenyament va més enllà aquest any del propi estand. El TecnoCampus, a través del moviment Xnergic, participa activament en una nova iniciativa de Fira de Barcelona coincidint amb el Saló: l’Aula d’Activitats. Xnergic posarà en marxa en aquest espai tallers d’emprenedoria, robòtica i videojocs oberta a tots els assistents al saló, que cada any ronden els 65.000 i que passen pel recinte de Fira a Montjuïc els cinc dies que dura el saló, de dimecres a diumenge.
S´han programat els següents tallers, per als quals la inscripció està oberta:
-Workshop d’Emprenedoria: Be#trendy & Be #entrepreneur (Dijous 13, de 12:30-13:30h i divendres 14, de 15:30h a 16:30h)
-Taller de Robòtica (Dissabte 15, de 12h-14h)
-Taller de Videojocs (Diumenge 16, de 12h-14h)
http://www.tecnocampus.cat/

Deixa un comentari