Publicat el 17/06/2019

Des de la seva posada en marxa el 2012, el centre de Reempresa al  TecnoCampus ha assolit 68 casos de “reempreses d’èxit”

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró van rebre la setmana passada al saló dedicat a l’emprenedoria Biz Barcelona el premi de la Diputació de Barcelona per ser el centre local a la província de Barcelona  amb més casos d’èxit de Reempresa  tancats al 2018. El Tecnocampus ha estat premiat en les tres edicions d’aquests premis anuals. Reempresa és  una iniciativa de la patronal Cecot amb el suport de la Diputació de Barcelona. La siputada i  vicepresidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero, va ser l’encarregada de rebre el reconeixement, acompanyada de la tècnica de Reempresa al TecnoCampus, Carme Navas.
Des de la seva posada en marxa el 2012, el centre de Reempresa al  TecnoCampus ha assolit 68 casos de “reempreses d’èxit” (cessions o traspassos de negocis). Aquest punt d’atenció ha assessorat fins a dia d’avui a 231 negocis els propietaris dels quals volien cedir-lo a un emprenedor i  ha generat 340 processos de negociació
L’objectiu del programa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, i evitar així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació als municipis de la comarca.

El programa ofereix a persones que volen vendre els seu negoci assessorament gratuït i individual per a l’elaboració del Pla de Cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Deixa un comentari